У Луцьку – міжнародна виставка котів

Джерело фото: ІА Волинські Новини

У Луцьку 20 квітня відкрили міжнародну виставку котів.  Організаторам вдалося зібрати на спортивному майданчику 113 тварин.

Виставку організували у КРЦ «AdrenalinCity»  за підтримки Українського фелінологічного об’єднання, – повідомляє ІА Волинські Новини.

Охочим помилуватися котами та, можливо, обрати собі домашнього улюбленця зібралася чимала кількість. Більшість відвідувачів виставки прийшли з дітьми, які розглядали пухнастиків та уважно слухали інформацію від власників про особливості кожної породи.

Чи не найбільшу увагу гостей привернули до себе коти породи Мейн-кун, які походять зі США та вважаються улюбленцями моряків, оскільки вони витривалі та невибагливі. Як розповіли власники Мейн-кунів, зазвичай кошенята народжуються раз на рік і їм притаманна розмаїтість забарвлення. Коти цієї породи остаточно сформовуються до чотирьох років. Середня вартість Мейн-кунів стартує від $250.

Окрім цього, на виставці можна побачити пухнастих Персів та Хайлендів, голих Сфінксів, міні-леопардів Бенгальських, висловухих Шотландців, сибірських Маскарадних, Сіамських та багато інших.

На виставці можна придбати, як породисте котеня, так і корми та аксесуари провідних українських і зарубіжних виробників, а також предмети мистецтва.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дружина Зеленського у 2014 році закликала за гроші «зливати» відео російським ЗМІ про рух ЗСУ
Наступна новина Вербна неділя. Ми дізналися, коли у Луцьку святитимуть вербу і за скільки її можна купити
Схожі новини