У Луцьку небайдужий водій врятував життя чоловікові. ФОТО

У Луцьку п’яному чоловікові, який стікав кров’ю після того, як порізав собі руки склом, допоміг небайдужий водій, котрий проїжджав мимо.

Історію порятунку розповіла речниця Патрульної поліції Волинської області Ольга Бузулук на своїй сторінці у Facebook.

«Під’їжджаючи до дому, побачили чоловіка на землі, біля якого була калюжа крові. Якийсь водій зупинився і вже надавав йому допомогу, перебинтовував руку, давав пити воду. Потерпілий явно напідпитку, і то добряче», – пише Ольга Бузулук.

Водій розповів, що були проколоті вени на руці.

Медики швидкої, які прибули за викликом, на місці оглянули рану і перебинтували її професійно. А «товариші» довели постраждалого додому.

«А я побачила в пакеті 2 пляшки, одна з яких була вщент розбита… На асфальті калюжа крові була перемішана з якимось смердючим… сурогатом. Очевидно, чоловік спіткнувся і наколовся на пляшку алкоголю: сам себе поранив через свою ж необачність. Кажуть люди, що зловживає він частенько…» – зазначає Бузулук.

«Водієві респект, що зупинився, хоч і поспішав, як і я, до малих дітей. Каже, що так і має бути. Підтримую. Продавцям сурогату (а ми в районі Львівської знаємо і бачимо, де продають), – вічне прокляття», – додає вона.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку переселенцям розповіли, як скористатись програмою «Доступне житло». ФОТО
Наступна новина «Громадянська позиція» представила волинянам нових людей у своїй команді. ВІДЕО
Схожі новини