У Луцьку обіймали усіх охочих

Фахівці кажуть: кожна людина, аби почуватися захищеною, потребує кількох обіймань щодня. Таку істину взяла на озброєння луцька молодь, започаткувавши акцію «Вільні обійми».

«Зараз в Україні скрутні часи: військові дії на Сході, рівень безробіття зростає, а ми ж, даруючи людям свої невимушені обійми, ділимося частинкою власного внутрішнього щастя», – каже організатор акції Едуард Примаков.

Молодь, що прийшла на захід, починала підраховувати й навіть змагатися в кількості людей, яких обійняла, допоки, звісно ж, не збилася з ліку. Упродовж двох годин кожен «обіймальник» встиг ще й  повеселитись.

«Такі заходи необхідні нашому місту, адже всі ходять похмурі і занурені в себе… Просто можу сказати, що це шикарний «івент» і я приходитиму на подібні акції й надалі, тому що це дарує хороший настрій і добрі враження про день і про людей. Ці акції роблять Луцьк більш відкритим і готовим для чогось нового,  – коментує учасниця дійства Аліна Руденко, а Кіра Савченко додає: - Мені дуже сподобалась ця акція, тому що це – бадьоро і сучасно для Луцька, як для європейського міста. Ти можеш знайомитись з новими людьми, отримувати круті емоції і ділитися ними з усіма».

Хто пропустив обіймашки цього разу матиме змогу відвести душу іще 30 липня, 13 і 27 серпня.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Із міської казни пропонують виділити кошти на ліквідацію наслідків буревію у Луцьку
Наступна новина Дозвілля влітку: як витягнути дитину з телефону
Схожі новини