У Луцьку перейменували вулиці Пушкіна та Грибоєдова

У Луцьку перейменували вулиці та назвали сквер

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 28 червня, під час пленарного засідання 47-ї сесії депутати Луцької міської ради.

Зокрема, будуть перейменовані такі вулиці: вулицю Грибоєдова перейменують на вулицю Звитяжна, вулицю Ізмайлова - на вулицю Барвінського Василя, вулицю Пушкіна - на вулицю Святовасилівська, вулицю Рилєєва - на вулицю Байдукова Олександра, вулицю Струтинської - на вулицю Волошкова, вулицю Хакімова - на вулицю Дольна. 

Нові назви вулиць у Луцьку будуть запроваджені з 1 серпня цього року.

З 1 жовтня вулиця Лєскова у місті Луцьку називатиметься вулицею Садибна, а частину вулиці Станіславського перейменують на вулицю Ярослава Мудрого. Крім того, частину вулиці Станіславського (яка залишилась після перейменування), об'єднають з вулицею Гостинна.

Депутати також затвердили назву нового скверу — сквер Кумановського Миколи, який розташований на перетині вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської, біля галереї мистецтв.

У Заборольському старостинському окрузі Луцької міської територіальної громади обранці громади присвоїли назви проєктованим вулицям у селі Охотин. Отож, нові вулиці називатимуться: Вишнева, Волошкова, Миру, Сонячна, Польова, Світла та Незалежності.

У визначені терміни працівники департаменту житлово-комунального господарства мають забезпечити виготовлення та розміщення відповідних інформаційних стендів, вказівників із новими назвами вулиць на будівлях міста та вказівників із назвою скверу.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра Луцьк прощатиметься з полеглим Героєм Олегом Даньком
Схожі новини