У Луцьку презентували українську соцмережу. ФОТО

У Луцьку презентували повну версію української соціальної мережі «єСвоє», яка пропонує спілкування, розваги, а також інструменти для розвитку бізнесу.

Лучанам представили проект у День інформаційних технологій, 17 травня, у Academ-Business Hub.

«Рівно годину тому ми запустили офіційно ядро нашої мережі. Наразі це функції комунікацій, які ви вже можете використовувати із задоволенням. Але основа соціальної мережі складається з великої кількості додатків.  «єСвоє» ми називаємо мережею без обмежень, все, що є в інтернеті, буде у цій соцмережі», – розповіла співзасновниця проекту Олександра Струмчинська.

Співзасновниця соцмережі «єСвоє» Олександра Струмчинська

Засновник соцмережі Віталій Оленійчук зазначив, що в Україні є такі «інструменти», яких немає у Європі. Наприклад, «Нова Пошта» та ПриватБанк, який миттєво «переганяє» гроші з картки на картку, в інших країнах ця процедура набагато складніша.

«Основою нашої соцмережі буде «єГаманець». Завдяки цьому сервісу, замовляючи товари чи послуги, ви зможете легко розраховуватися навіть із телефону», – каже Оленійчук.

Засновник соцмережі Віталій Оленійчук

За його словами, своїм користувачам вони хочуть надати криптгогаманець, завдяки якому можна буде розраховуватись у будь-якій валюті,  навіть власній криптовалюті мережі «єТокен».

До речі, всі додатки у «єСвоє» будуть на легальній основі.

«Музика у нас буде за підпискою. Частина треків буде доступною для всіх користувачів, решта, такі як нові хіти, будуть за підпискою по середній ринковій ціні. Але найцікавіше, що підписку у нас можна буде придбати, переглянувши всього-на-всього декілька рекламних роликів, які підбиратимуться під користувача автоматично», – директорка «єСвоє. Агенція» Вікторія Стебловська.

Директорка «єСвоє. Агенція» Вікторія Стебловська

Вона додала, що трек також можна буде подарувати  іншому користувачеві.

У мережі буде можливість придбати квитки на концерти чи івенти через сервіс «єКвитки». Користувачі матимуть змогу бачити, хто ж піде на цю подію, проте якщо людина не хоче, аби ця інформація була висвітлена, то її можна і приховати.

Одним із головних функціоналів буде товарний майданчик – сервіс «єТовари», який за своєю функцією нагадуватиме e-Bay. Він дасть змогу продавати та купувати як для приватних осіб, так і створювати майданчики для магазинів. Потрібно лише закинути фото, поставити ціну та додати опис.

Керівник юридичного департаменту ТОВ «єСвоє. Агенція» Сергій Мовшук про новацію соцмережі.

«Ми, як розробники, хочемо разом з батьками створити дитячу сторінку. Батьки зможуть активізувати та вести сторінки своїх дітей. Крім того, вони зможуть перевіряти інформацію про тих, хто «стукається» до них в друзі. Є ще один момент, який, можливо, здасться фантастичним, але ми над ним працюємо, – модель штучного інтелекту. Тобто, коли дитина працюватиме на цій сторінці, то програма буде аналізувати міміку, фізіологію, поведінковий стан для того, щоб встановити певний часовий проміжок, за який дитина має виконати певні фізичні вправи, вирішити логістичну або математичну загадку, чи намалювати якусь картинку. Лише після того програма знову включатиме продовження терміну», – пояснив Сергій Мовшук.

Керівник юридичного департаменту ТОВ «єСвоє. Агенція» Сергій Мовшук

Також у планах розробників створити сервіс «єРезюме» та «єАвто».

Представники української соціальної мережі «єСвоє»
Гості заходу

На захід прийшли директор Департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка та Головний спеціаліст сектору туризму департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Станіслав Ольшевський


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звернення правозахисного руху «Сила права» до всіх, кому країна довірила вершити правосуддя
Наступна новина На Волині чоловік «виграв приз», але лишився без грошей
Схожі новини