У Луцьку сьогодні почали прикрашати головні ялинки. ФОТО

17 грудня комунальники з допомогою автотранспорту із драбиною почали прикрашати тріо головних ялинок Луцька. На дерева чіпляють янголів, стрічки та різдвяні зірки. Усі прикраси мають сітловідбивальний ефект і світитимуться у темну пору доби.

Про це повідомляє Суспільне. 

Атрибутику для новорічних ялинок виготовили учні та викладачі Луцької художньої школи, коледжу культури і мистецтв та Княгининівської школи мистецтв.

Як розповіла виконувачка обов'язків керівника Луцької художньої школи Віра Конська, над виготовленням прикрас діти та дорослі працювали майже два тижні: "Коли вимикали світло, продовжували роботу при свічках, щоб встигнути і порадувати лучан".

На нижньому ярусі ялинкового тріо комунальники розміщують 12 янголів, які виконані в національних кольорах. Вони символізують пам'ять про загиблих у війні з росією українців.

Також на ялинці мають розмістити 80 різдвяних зірок і стрічки. Роботи з прикрашання триватимуть до понеділка.

Нагадаємо, раніше Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що цьогоріч для святкового прикрашання дерев не використовуватимуть ілюмінацію. Коштів із міського бюджету витрачати не планують.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині під колеса авто потрапив 20-річний хлопець
Схожі новини