У Луцьку відбудеться чемпіонат зі стрільби. Шукають партнерів

У Луцьку 30 серпня відбудеться Перший чемпіонат міста зі стрільби. Організовує його засновниця стрілецького клубу «Lutsk Falcons - Archers Birds» Майя Москвич.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

Зазначає, що клуб потребує підтримки партнерів в організації чемпіонату: медіа-партнера, фотографа, відеографа, деревину (для виготовлення щитів), воду\снеки для спортсменів та призи для переможців. Також, клуб потребує коштів на оплату кваліфікованого тренера, обладнання та пальне на постійній основі.

Майя Москвич додає, що захід буде проведено з дотриманням усіх карантинних вимог.

«Якщо хтось не в курсі, наш клуб стрільби з лука вже рік як функціонує і розвивався в режимі самофінансування і співпраці і за рахунок членських внесків і хороши людей. От реально. Самі скидаємось, друзі допомагають, друзі друзів, не байдужі і прихильники. Ні я, ні будь хто з команди не працюють в ДЮСШ, Інваспорті чи будь якій структурі по спорту. Ми вільні і в принципі як клуб стрільби з лука - почуваємось чудово, однак нормально розвивати спортивний напрям в такому режимі насправді не вийде.

І коли мова йде саме про спорт, про проведення Чемпіонатів, виховання спортсменів, які би в майбутньому представляли місто чи область на Українському рівні - потрібен супер квалвфікаований тренер, хороше обладнання, повноцінні умови для тренувань і змагань. Нічого з цих трьох складових в Луцьку досі немає. Обласна влада плювала на все це. Поки що. З міською радою ми слава Богу найшли спільну мову і щодо обладнання місця в майбутньому. Однак є питання, які все ще потрібно вирішити», – йдеться у дописі організаторки заходу.

Задля допомоги просить звертатись у особисті повідомлення.

Читайте також: 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виявили 51 нових хворих на коронавірус
Наступна новина У Луцьку з'явився ще один новий мурал
Схожі новини