У Луцьку відбулись заходи до Дня Героїв Небесної Сотні

У понеділок, 19 лютого, у Луцьку відбулись заходи до Дня Героїв Небесної Сотні, організовані КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк» спільно з Палацом культури міста Луцька.

З 13-ї години усі охочі мали змогу ознайомитись із фотовиставкою Олександра Тимошенка «Розстріляний Майдан», яка розміщена у арт-галереї «Луцьк».

О 13:30 у міському Палаці культури розпочалась зустріч із представниками 35-ї сотні Самооборони Майдану «Волинська Січ». Активісти розповіли про історію створення 35-ї сотні, про участь у Революції Гідності та вплив подій 2014 року на їхнє життя та на життя народу. Петро Жовтовський, учасник подій на Майдані, зазначив: «Якщо ви хочете дійсно хорошого життя для себе та для своєї країни – потрібно боротися».

Після зустрічі відбувся перегляд документальної стрічки «Зима у вогні».

Наостанок директор  КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк» Богдан Бальбуза закликав усіх присутніх вшанувати пам’ять Героїв хвилиною мовчання.

Своїми враженнями від заходів поділилась студентка та громадська активістка Ольга: «Я вважаю, що такі заходи дуже важливі для суспільства. Приємно бачити, що стільки молоді прийшло сюди. Ми повинні пам’ятати, що не маємо права знищувати те, заради чого було віддано стільки життів».


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку парочка поїла в барі і розплатилася фальшивими грошима. ВІДЕО. ФОТО
Наступна новина ЛНТУ увійшов у сотню кращих ВНЗ України
Схожі новини