У Луцьку відкрився магазин грилів Grillmania. Тут є все для ідеального барбекю вдома

У Луцьку відкрився спеціалізований магазин, у якому пропонують грилі американського, канадського та європейського виробництва. Також тут є аксесуари, потрібні для ідеального м’яса, риби, овочів та навіть фруктів, приготованих на відкритому вогні.

Магазин Grillmania працює на проспекті Перемоги, 20 (на місці магазину «Анамандрія»).

Сучасний гриль: міні-ресторан вдома

Сучасні грилі - це не просто решітка, під якою розводять вогонь. Якісний метал, спеціальні кришки, продумане розміщення вогню і жару, додаткові аксесуари роблять сучасні грилі справжньою професійною “міні-кухнею”, на якій навіть людина без спеціальної підготовки здатна приготувати страву ресторанної якості.

Класичні шашлики з хрумкою скоринкою, соковиті стейки з різних видів м’яса, ніжне філе лосося, ароматні овочі та навіть фруктові десерти - перелік страв, які можна приготувати на вогні, безкінечний. А головне - все це можна зробити просто і без ризику зіпсувати продукти.

Для цього у грилів є можливість регулювати температуру, налаштовувати різні режими, використовувати кришку, якої, до речі, немає у мангалів.

Здорова їжа. Здавалося б, приготоване на грилі - смажене, а тому - не зовсім здорове. Але це не так. Тут, на відміну від сковорідки, не використовується додатковий жир. Більше того - м’ясо та риба під час приготування на грилі втрачають частину своїх природних жирів, тому в результаті страви стають практично дієтичними.

Романтика живого вогню. Скільки не смаж м’ясо на сковорідці на кухні, а воно від цього не стане шашликом. З відпочинком же на природі, родинними чи дружніми застіллями асоціюється їжа, приготована на справжньому, відкритому вогні. Вона має особливий аромат диму. Саме такий дає приготування на грилі. І непотрібно розводити вогнище в лісі - готувати можна безпечно і просто на власному подвір’ї.

Грилі можна без проблем переносити і перевозити. Сучасні грилі - це апарати, як можуть працювати в будь-якому місці. Технологічні досягнення дозволяють робити їх легкими та компактними, а тому стравами з вогню можна насолоджуватись, де б ви не були: на дачі, на березі озера, у лісі. Їх можна брати з собою на будь-який пікнік.

Грилі для дому, дачі, корпоративу, подорожей

У Grillmania – грилі топових виробників: американського Weber, канадського Napoleon та європейського Еnders. Серед них є газові, електричні та вугільні.

Ціна на вугільні стартує від 5 тисяч гривень, газові та електричні – 10 тисяч.

Є легкі портативні моделі, які зручно брати з собою на природу. Вони помістяться і в багажнику авто, і в рюкзаку. Важать такі грилі до 10 кілограмів.

Також в магазині є мобільні грилі на колесах – їх можна легко переміщати подвір’ям, та стаціонарні.

Деякі моделі – це повноцінні кухні під відкритим небом. Вони мають не лише традиційну решітку, а й окрему комфорку, на якій можна готувати соуси, напої, перші страви. Також у таких грилях зазвичай є термометри, продумана система очистки та можливість замінити решітку на ростер для птиці, камінь для піци тощо.

Основна перевага грилів над мангалами – наявність кришки, яка дозволяє отримати високу температуру – 300-400 градусів і рівномірне просмаження.

Грилі не бояться дощу, снігу та морозу. Залишати надворі їх можна навіть взимку. Якщо ж шашлики в мороз – не для вас, гриль можна ховати у гаражі або накривати чохлом.

В магазині пропонують доставку, встановлення, консультації, а також тест-драйв грилів – спільне приготування страв разом з новими господарями.

Аксесуари, паливо

У Grillmania продають усі необхідні аксесуари: щітки, щипці, лопатки з довгими ручками (на грилі перевертати страви звичайною виделкою небезпечно), термометри, сітки і дошки для приготування риби, підноси, шампури, жаростійкі рукавиці.

Також в асортименті: безпечні газові балони, вугілля, брикети та тріска з різного дерева. Вона надає фруктовий аромат продуктам під час копчення.

Гриль напрокат

У Grillmania пропонують особливу послугу – гриль напрокат. Доступний для цього американський гриль Weber Spirit II. В комплект до нього входить заправлений газовий балон, аксесуари (щітка, щипці), а також безплатна доставка в межах Луцька та передмістя. Готувати на ньому можна, що завгодно: м’ясо, рибу, овочі і навіть фрукти. Коштує таке задоволення – 1200 гривень на добу.

«Якось у нас цей гриль брала компанія айтішників з 40 людей і він повністю впорався з такою великою кількістю їжі – усі залишились задоволеними», - розповідає власник магазину Ігор Пєсков.

Окрім грилю, тут здають напрокат газові та електричні вуличні інфрачервоні обігрівачі. Вони допомагають зробити вуличні події комфортними навіть у холодну пору.

Магазин Grillmania працює на проспекті Перемоги, 20 з 10:00 до 19:00 з понеділка по п’ятницю, у суботу – з 10:00 до 14:00, неділя – вихідний.

Робити замовлення також можна в онлайн-магазині 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутатка від «Слуги Народу» заявила, що безробітні народжують дітей «низької якості»
Наступна новина Знаменитий комік Ігор Ласточкін у Луцьку розвозив піцу
Схожі новини