У Луцьку відкрився розважальний центр «Промінь»

У Луцьку в день 26-ої річниці Незалежності свої двері відвідувачам відчинив розважальний центр «Промінь». Окрім кінотеатру та концертного холу, лучани отримали ще й величезну територію для розваг та відпочинку.

На першому поверсі розважального центру розташувався кінотеатр Multiplex, який, до речі є найбільшим в Україні з усієї мережі цих кінотеатрів, та може вмістити аж 1000 глядачів.

Концерт-хол «Промінь» - найсучасніший із уже існуючих концертних залів у Луцьку, розрахований на 769 місць.

Другий поверх є своєрідною дитячо-жіночою територією, адже тут зосереджений сервіс краси, де кожна жінка може зробити манікюр, придбати брендові косметику та навіть зробити фотосесію. Поки мами наводитимуть красу,  діти не сумуватимуть, оскільки у дитячому розважальному центрі «Смугастий носоріг» здійснюються їхні мрії.

Кібер-спортивна арена Force, яка розташована на третьому поверсі РЦ «Промінь», стане справжнісіньким «раєм» для тих, хто захоплюється комп’ютерними іграми. Крім того, тут діє академія кібер-спорту.

У розважальному центрі «Промінь» можна також пограти у боулінг та більярд, які працюватимуть цілодобово.

На четвертому поверсі «Променя» розгорнулася зона для гурманів та любителів смачненького. А величезна відкрита тераса дозволяє не лише смакувати улюбленими стравами, а й насолоджуватися неймовірним краєвидом.

«Промінь» для мене не просто бізнес, це приклад для тих українців, які не змогли витримати безробіття і змушені були їхати на заробітки… Ми можемо жити по-європейськи на нашій землі. В Луцьк можна і треба вкладати гроші, Луцьк спроможний стати європейським містом. «Промінь» - це моя відповідальність перед містом, в якому я народився», - сказав під час урочистого відкриття співвласник РЦ «Промінь» Андрій Покровський.

Розваги з нагоди відкриття «Променя» триватимуть сьогодні до пізнього вечора. Організатори анонсують виступи відомих українських виконавців, зокрема Alekseev, Sonya Kay, Віра Кекелія тощо.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто виготовив 12 ліхтарів для Луцька? Відео.
Наступна новина Фестиваль по-середньовічному 2 вересня в Луцькому Замку. Відео
Схожі новини