У Луцьку відзначили найактивніших жертводавців храму у Волновасі. ФОТО

Під час невеличкого засідання робочої групи, яка опікується будівництвом храму у Волновасі, у вівторок, 26 грудня, кожен її учасник мав змогу висловитися щодо ідеї та її втілення.

Про це йдеться на сторінці «Разом збудуємо Храм» у Facebook. 

Окрім того, цього дня відзначили тих, хто був з-поміж найактивніших жертводавців та членів робочої групи. Найперше символічні копії капсули, закледеної у травні 2017 під споруду храму у Волновасі отримали Валерій Діброва та Володимир Кучера.

«Ці знані у краї аграрії під час листопадового аукціону пожертвували найбільші суми коштів на церкву - по 200 тисяч гривень кожен. Володимиру Кучері вручили також почесну грамоту за підписом голови ОДА Володимира Гунчика. Таку ж отримав і Тарас Яковлев», – йдеться у дописі.

Від міської влади подякували Віталію Іваницькому, Михайлу Баранову та Володимиру Купчакові. А управління Служби безпеки у Волинській області вручило подяки за вагомий особистий внесок у реалізацію духовно-партіотичного проекту Євгену Дудці та Олексію Веремійчику.

Виконавчий директор БФ «Волинь 2014» Володимир Кривович, акцентуючи на фінансовому боці питання, наголосив - наразі на рахунку є в межах півмільйона гривень, а всі необхідні станом на грудень проплати зроблені.

Тож з нового року - з новими силами та ідеями продовжуватимемо реалізацію проекту, - запевнили присутні. Бо справою честі є освятити його 22 травня!

 

Входимо у 2018-й чітко переконаними - духовно-патріотичний проект реалізуємо, а храм Святого Миколая Чудотворця відчинит...

Posted by Разом збудуємо Храм on Wednesday, 27 December 2017

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обмін полоненими з «ДНР» планують здійснити 27 грудня. ВІДЕО
Наступна новина Рожищанин заборгував дітям понад 200 тисяч гривень аліментів
Схожі новини