У Луцьку вночі п'яний водій влетів в електроопору. ФОТО

У Луцьку нетверезий волинянин в'їхав в електроопору. На горе-водія склали адміністративні матеріали.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині. 

Сталося це у ніч на 13 травня. Патрульні отримали повідомлення, що на кільці, яке на перетині вулиці Гордіюк та проспектів Соборності й Відродження, сталася дорожньо-транспортна пригода.

Поліцейські, які прибули на місце події, виявили, що 23-річний чоловік на автомобілі марки Volkswagen Golf не був уважним, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керування та здійснив наїзд на електроопору.

Під час спілкування з водієм інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. За допомогою приладу Drager вони провели огляд на місці події, і результат підтвердив здогадки поліцейських. Алкотестер показав 1,28 проміле, що перевищує максимально допустиму норму у понад 6 разів.

На керманича патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька волонтери поставили обстріляне під Бахмутом авто – збирають на нове. ФОТО
Наступна новина Голова Луцької райради склав повноваження і виїхав за кордон: каже, через погрози
Схожі новини