У Луцьку волонтери акції «Серце до серця» збиратимуть кошти для діток з вадами слуху

У Луцьку стартувала всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом «Почуй світ!»

2 квітня в конференц-залі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки провели прес-конференцію, присвячену старту акції, головною метою якої є збір коштів для дітей з вадами слуху, для придбання медичного обладнання в дитячі лікарні областей України. 

Головний координатор та обласний представник ВБФ «Серце до Серця» у Волинській області Дацюк Ангеліна зазначила: «Минулого року Волинська область увійшла у десятку лідерів за результатом збору коштів у період проведення акції».

Про проблематику слуху дітей в Україні, важливість виявлення проблем слуху дітей в ранньому віці розповів – лікар отоларинголог хірургічного відділення Волинської обласної дитячої клінічної лікарні Набухотний Валеріан Петрович.

Оргкомітет висловив вдячність за підтримку, сприяння та активну позицію в проведені акції начальнику відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради – Веремійчику Олексію Володимировичу. Олексій Володимирович наголосив: «Волонтерський рух в місті Луцьку та Україні потрібно підтримувати, задля майбутнього наших дітей. Вже 3 роки поспіль ми підтримуємо акцію та різні громадські організації».

На прес–конференції також виступив продюсер, телеведучий, композитор і виконавець, людина року та шоу-мен міста Луцька – Сергій Скулинець, який кожного року долучається до акції, цьогорічна акція не виключення.

Про заплановані заходи в період акції з 2 по 22 квітня розповіла заступник головного координатора – Дарія Коваль.

На завершення прес-конференції усіх бажаючих запросили долучитися до урочистого параду-відкриття ХІІІ всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», в якій візьмуть участь учні та студенти активісти!


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 500 000 користувачів Vodafone Україна вже протестували 4G
Наступна новина Лучан запрошують на обговорення підвищення тарифів на проїзд
Схожі новини