У Луцьку патрульні зупинили п’яного водія та знайшли наркотики в його пасажира

Фото патрульної поліції Волинської області

У Луцьку патрульні зупинили п’яного водія. У його крові було 2,05 проміле алкоголю, що у 10 разів перевищує допустиму норму. Крім того, у пасажира зупиненого авто знайшли наркотики.

18-го березня правоохоронці отримали повідомлення про те, що на вулиці Єршова, що в Луцьку, перебуває водій, ймовірно, у стані алкогольного сп'яніння, - повідомила пресслужба патрульної поліції у Волинській області.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські помітили автомобіль «Mercedes-Benz». 32-річний водій автівки мав ознаки алкогольного сп'яніння.

Чоловік пройшов огляд на місці події. Результат показав 2,05 проміле, що у 10 разів перевищує допустиму норму.

Окрім цього, під час огляду у 34-річного пасажира поліцейські знайшли поліетиленовий пакетик, в якому містилася речовина рослинного походження, ззовні схожа на наркотичну.

Фото патрульної поліції Волинської області

У результаті на водія склали адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень, а також викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування усіх обставин події.

Нагадаємо, Волинська обласна прокуратура передала на потреби ЗСУ 31 автомобіль. Транспортні засоби були вилучені у ході досудового розслідування кримінальних проваджень.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українські прикордонники вручили послу Білорусі «30 срібняків» за зраду. Відео
Наступна новина Російські війська завдали ракетного удару по складу боєприпасів на Івано-Франківщині
Схожі новини