У Луцьку звільнений заступник директора училища судиться за поновлення на посаді. ВІДЕО

Екс-заступник директора Вищого професійно-технічного училища після закінчення контракту намагається поновитися на посаді. Натомість керівник навчального закладу виступає проти подальшої діяльності чоловіка в училищі.

Це директор Луцького вищого професійного училища Володимир Романюк. Чоловік розповідає: ця, м’яко кажучи, неприємна історія з екс-заступником з навчально-виховної роботи Валерієм Овсянніковим тягнеться вже близько року.  Керівник закладу запевняє, аби підлеглий належно виконував свої обов’язки, і це не призвело до проблем у навчальному процесі,  то й приводу для розмов сьогодні б не було, – ідеться у сюжеті Sfera-TV Lutsk.

Оскільки посаду вивели зі штату, то продовжувати контракт із Валерієм Овсянніковим потреби не було. Щоправда, Володимир Романюк стверджує що неодноразово пропонував екс-заступнику іншу, не менш гідну посаду, від чого останній категорично відмовився. Зрештою, вирішив судитися з навчальним закладом.

Сьогодні ж, поки відбуваються судові тяганини, і Валерій Овсянніков намагається поновитися на посаді, якої вже навіть немає у штатному розписі, справи у вищому професійному училищі потрохи йдуть на лад, – каже Володимир Романюк.

Наразі Луцький міськрайонний суд розглядає справу щодо поновлення на роботі Валерія Овсяннікова на посаді заступника директора навчального закладу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У помешканні – струмки: після зливи затопило квартиру атовця. ФОТО
Наступна новина Онокохворій волинянці потрібен донор
Схожі новини