У мережі склали рейтинг найдивніших заповітів

Кажуть, що багатії часто страждають на різні дивацтва.

Рейтинг найдивніших заповітів, котрі написали мільйонери, склав 7 Days, – пише Газета.юа.

Розділила спадок між дітьми та болонкою ($2 млн)

Американський бухгалтер Роуз Енн Боласни заповіла своїй мальтійські болонці Белла Мія будинок на $2 млн та трастовий фонд. Сини, котрим дісталися більша частина статків матері, були не проти.

Болонка їсть щодня яловичу вирізку та носить алмазні діадеми.

В інтерв'ю New York Post Боласни пояснила, що своїм заповітом хотіла віддячити собакам за ту користь, що вони приносять людям.

Британії з любов'ю ($ 465 млн)

У 1928 невідомий меценат пожертвував британському уряду майже 500 тис. фунтів — з умовою, що держава повністю погасить державний борг з допомогою цих грошей.

Британія так і не спромоглася отримати спадок, оскільки її борг постійно росте і зараз складає 1 трлн фунтів. Спадок, в перерахунку за сучасним курсом, - $ 465 млн, але цього недостатньо.

Мешканці печери стали мільйонерами ($5,32 млрд)

В 2009 році Жолт і Геза Пеладі — два внуки надзвичайно багатої німкені, мешкали в печері в Угорщині, бо не мали грошей. Коли бабуся померла, виявилося, що вони та їх сестра, котра мешкала в США — найближчі спадкоємці. На трьох внуки поділили $5,32 млрд.

Спадкоємці з телефонної книги

Луїс Карлос де Норонья Кабрал Камара із Португалії — незаконно народжений син місцевого аристократа — помер у 2007 у віці 42 років. Він вів розгульне життя, проте мав непоганий спадок - 12-кімнатна квартира в Лісабоні і будинок в Гімаресі, два мотоцикли; один розкішний автомобіль і приблизно $ 32 тис доларів США.

Луїс ніколи не одружувався і не мав дітей, тому спадкоємців обрав, випадково називавши 70 людей із телефонної книги.

Мудрий татко (близько $37млн)

Американський магнат в сфері нерухомості Моріс Лабоз заповів кожній зі своїх доньок $10 млн. Умовами для отримання грошей було те, що 2 молодші доньки могли отримати гроші лише після 35 років і лише якщо закінчать вуз, напишуть ессей про спадок та вийти заміж за успішного чоловіка, котрий присягнеться не торкатися грошей із заповіту.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку автомобіль збив школяра
Наступна новина Вночі у Ковелі вкрали бус