У нас найкраще!

Якщо ви креативні, творчі, - тоді вам варто вступити на факультет філології та журналістики.

Тільки тут ви отримаєте ґрунтовні знання, зможете показати свої таланти.

Провчившись чотири роки, я ні хвилини не шкодую, що навчаюся на цьому факультеті. Окрім цікавих практичних занять, ми організовуємо безліч заходів. Якнайкраще демонструємо не тільки теоретичні знання, а ще співаємо, танцюємо, малюємо.

Упродовж року відвідуємо спецкурс «Синтаксис і семантика тексту як журналістського твору» (викладач -  доктор філологічних наук Тетяна Євгенівна Масицька).

Ви зможете на заняттях вдосконалити свої вміння писати статті. Повторите всі правила з синтаксису, щоб на письмі формулювати свою думку грамотно. А ще на  нашому спецкурсі, ви зможете поспілкуватися з іноземними студентами та взяти у них інтерв’ю.

Ми не тільки навчаємося, але й відпочиваємо. На другому поверсі у нас є зручна зона відпочинку, де можна випити кави, насолодитися сучасною музикою. Посмакувати домашніми стравами можна у нашій їдальні, де вас завжди зустрінуть з усмішкою.

Запрошуємо вас до факультету філології та журналістки, де ви зможете «створити самого себе». А допоможуть вам у цьому мудрі наставники!

Ковальчук Дарія


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині грабіжник, якого застали на крадіжці, вистрибнув у вікно
Наступна новина «Укрзалізниця» змінить ціни на чай та каву в потягах
Схожі новини