«У нас одягаються тисячі». Луцьке підприємство шиє речі для всієї сім'ї

Вироби, які шиють на ТзОВ «Елен груп»

На ТОВ «Еллен Груп», яке вже п’ять років у Луцьку шиє одяг для дому та сну, у перспективі можуть розпочати створення елітної лінії домашнього одягу, якщо клієнт буде такої потребувати і матиме спроможність оплатити його. У найближчих же планах – запустити пошиття спортивних костюмів і розпочати виробництво літньої колекції 2020 року. 

Про це стало відомо 1 листопада під час візиту на підприємство  директора Волинського обласного центру зайнятості Романа Романюка та представників засобів масової інформації, повідомили у відділі інформаційної роботи обласного центру зайнятості

Це підприємство – одне з найбільших підприємств у західному регіоні України з випуску одягу для дому та сну.

Над створенням домашнього одягу для всієї сім’ї тут працюють 120 членів колективу. Основний кваліфікаційний склад команди – швачки, розкрійники, контролери якості, чистильники виробів, прасувальники, пакувальники, обліковці, комірники.

Упродовж 2019 року служба зайнятості укомплектувала чотири вакансії підприємства. До команди «Еллен Груп» долучилися дві швачки, прасувальник та чистильник виробів.

«Ми співпрацюємо з центром зайнятості. У березні цього року були присутні на відборі студентів, які закінчили курси цільового призначення за напрямком швачка. До нас прийшли троє дівчат, двоє з яких працюють сьогодні і демонструють досить хороші показники продуктивності. Звичайно, під час роботи на підприємстві ми їх навчаємо нюансам нашого напрямку шиття, спонукаємо до професійного зростання», – розповіла директорка з виробництва ТзОВ «Еллен Груп» Наталія Литвинчук.

Щомісяця підприємство створює 20–25 тисяч продукції з натуральних тканин. 

«Наш одяг не можна робити без любові. Він створює затишок і атмосферу. Приємно, що його одягають тисячами. Кожних півроку ми беремо участь у виставках, плануємо виходити за кордон. Ми виховуємо культуру домашнього одягу в Україні, вона в нас тільки зароджується. Німці, наприклад, мають окремий домашній і спальний одяг, нам би справді хотілося, щоб і українці були настільки добре одягнуті вдома, щоб їхній достаток відображався в домашньому одязі», – ділиться з гостями головний модельєр «Еллен Груп» Оксана Пархомюк

«Цінність працівника – дуже важливий показник. Хорошого фахівця легко втратити і значно важче знайти. Ви молодці, що обрали саме такий підхід до формування колективу. Щиро бажаю вам творчих і комерційних успіхів!» – побажав підприємству Роман Романюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Справжні емоції, все знімають із першого дубля». Волинянка – про участь у програмі «Жди меня»
Наступна новина У «Юпітері» продають останні квартири
Схожі новини