У поїзді «Ковель-Київ» з'являться нові круті вагони

Новий вагон (фото: Mind.ua)

Потяг «Ковель-Київ» поповнять новими вагонами. 

«Укрзалізниця» отримала 8 нових купейних вагонів. Про це повідомив керівник відомства Євген Кравцов, – пише прес-служба «Укрзалізниці».

«Комфорт та якість нових вагонів пасажири зможуть оцінити вже під час цьогорічних новорічних та різдвяних свят», - зазначив керівник «Укрзалізниці».

У вагоні удосконалена робота системи опалення в автоматичному режимі, передбачена установка додаткових фільтрів у системи опалення та пожежогасіння. Для зручності пасажирів передбачені розетки на рівні верхніх полиць, збільшено кількість розеток у проходах.

Читати також: Як курсуватиме додатковий потяг «Київ-Ковель» на новорічні свята

Окрім того, у кожному купе відчиняються кватирки, вода для чаю нагріватиметься не під час руху поїзда, а буде гарячою вже при посадці. Встановлені більш потужні електричні перетворювачі для безперебійної роботи мікрохвильової печі. Вагони обладнані кліматичною системою, двома вакуумними туалетами закритого типу.

Після піку новорічно-різдвяних перевезень новозбудовані штабні вагони будуть включені до складу таких поїздів: 138/137 Хмельницький-Лисичанськ (ВЧ Хмельницкий) - 121/133 Миколаїв-Київ-Рівне (ЛВЧД Миколаїв) - 71/72 Запоріжжя-Київ (ЛВЧД Запоріжжя) - 97/98 Ковель-Київ (ЛВЧД Ковель).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині розпочинають боротьбу з безробіттям у селах
Наступна новина Чому 251-ша  і 210-та маршрутки не їздитимуть через центр Луцька
Схожі новини