У Рожищі попрощалися з загиблим на війні Андрієм Бойчуком. ФОТО

Сьогодні у місті Рожище попрощалися з полеглим на війні Андрієм Бойчуком. Свій останній бій Герой прийняв 13 лютого поблизу населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району на Луганщині. Андрію назавжди залишиться 29…

Про це повідомляє Рожищенська міська рада. 

Схилити голови і і віддати шану Герою на центральну площу міста зійшлися рідні, друзі, представники влади, жителі громади. Траурний кортеж люди зустрічали навколішки. 

Стрілець-зенітник 3 зенітно-ракетного взводу зенітно-ракетно-артилерійської батареї солдат Андрій Святославович Бойчук був призваний на військову службу по мобілізації 20 липня 2022 року.

Андрій Бойчук був виваженою, товариською та доброю людиною. Таким він запам'ятався побратимам, з якими пройшов не одну "гарячу" точку. Навіть у найскладніші моменти намагався підтримувати моральний дух побратимів, був дуже мотивованим вояком, стійко зносив всі складності життя військових.

Після громадської панахиди Андрій Бойчук востаннє - у домовині - повернувся до рідної оселі, де з ним прощалися рідні, сусіди, знайомі.

Заупокійна служба за загиблим захисником відбулася у храмі Архістратига Михаїла.

Пізніше велелюдною процесією домовину з тілом загиблого Героя провадили на місцеве кладовище, де з усіма військовими почестями Андрія Бойчука поховали на Алеї Слави.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Автостопом їхав з Польщі, щоб захищати Україну: історія бійця Волинської бригади тероборони
Схожі новини