У селі під Луцьком згоріло 15 тюків соломи та 42 метри покрівлі

У селі під Луцьком вогонь знищив 15 тюків соломи та 42 метри покриття будівлі.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Волині. 

так, через необережне поводження з вогнем власниці у селі Голишів Луцького району обідньої пори 1 листопада трапилося займання дерев’яної господарської споруди, де вогонь знищив 15 тюків соломи та 42 метри покриття будівлі.

Вогонь приборкали працівники двох луцьких пожежно-рятувальних підрозділів №1 та №2.

Також, за повідомленням рятувальників, цього дня на Волині виникло ще 3 пожежі, які трапились через коротке замикання електромережі.

Так, о 14:13 зайнявся цегляний житловий будинок на вулиці Богдана Хмельницького, що у м. Володимирі-Волинському. О 14:22 пожежу локалізували вогнеборці, а о 14:44 остаточно її ліквідували. Вогонь знищив 10 м.кв. покрівлі та пошкодив ще 70 м.кв.

О 23:49 у селі Свійчів Володимир-Волинського району зайнявся дерев’яний житловий будинок, який врятували від знищення працівники місцевої пожежної охорони села Галинівка. Вони за 11 хвилин ліквідували пожежу в будинку. Вогонь встиг знищити лише двоє дверей та обвуглити 20 метрів стіни. 

О 3:55 у селі Тоболи Камінь-Каширського району у будівлі пилорами виникла пожежа, яку працівники державної пожежно-рятувальної частини №8 м.Каменя-Каширського разом із працівниками місцевої пожежної охорони села Тоболи локалізували за півгодини. Ще 45 хвилин вогнеборцям знадобилося для остаточної її ліквідації.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Я голосуватиму за будь-який законопроект щодо зняття недоторканності, - Ігор Гузь
Наступна новина Княгининівській сільській раді повернули 11 земельних ділянок
Схожі новини