У селищі на Волині «гучно» відсвяткували початок нового сезону на цукровому заводі

Джерело фото - Волинська правда

На Горохівщині у Мар’янівці місцеві жителі та гості населеного пункту відгуляли на концерті присвяченому початку нового сезону на «Горохівському цукровому заводі», який розташований у селищі.

Грандіозне дійство відбулося у п’ятницю, 28 вересня, на площі поблизу ресторації «Вулик», – пише Волинська правда.

Ще з самого  ранку сцена, яку встановили, нагадувала місцевим жителям про прийдешнє дійство – вечірній концерт. Вже ближче до початку дійства до сцени почав сходитися-з’їжджатися місцевий люд, аби подивитися, чим же їх дивуватимуть луцькі артисти.

Святковий концерт розпочали енергійні та позитивні ведучі Сергій Скулинець та його син Роман. Далі задавали святковий настрій запрошені артисти: вокальний квартет «Акорд», Катерина Гулюк, Юрій Матвійчук, гурт «Шанс-Music», шоу-балет «Лайм».

З вітальним словом до глядачів звернувся голова районної ради Тарас Щерблюк, який пообіцяв, що наразі недіючі маслозавод і сирзавод у Мар’янівці вже невдовзі відновлять свою роботу. Далі слово взяв Мар’янівський селищний голова Микола Климчук. Також зі святом початку нового сезону на цукровому заводі привітав і його директор Анатолій Теслюк. Опісля до вітань приєдналися почесні запрошені гості, зокрема керівництво ПП «Агро-Експрес-Сервіс».

Довгоочікуваним гостем свята був співак Роман Скорпіон. Вже з перших нот глядачі та дитяча фан-зона вгадували та співали в унісон з артистом улюблені пісні «Поцілую», «Мамо, я закохався», «Так сильно», «Давай будем разом» та інші. Порадував артист ма’рянівського слухача і прем’єрою пісні «Ти тільки моя».

А вкінці для молоді влаштували святкову дискотеку під «головуванням» Mc. Roma Twin та запальними міксами хітів від Dj. Vlad Twin.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Крок до гуманності: у Луцьку відбудеться марш за права тварин
Наступна новина У Воротневі – уроки просто неба. ФОТО
Схожі новини