У «Слузі народу» розповіли, за яких умов Аваков може піти у відставку

Арсен Аваков

Очільник комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, представник «Слуги народу» Денис Монастирський припускає, що міністра внутрішніх справ Арсена Авакова можуть відправити у відставку, якщо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета розвалиться.

Про це він сказав в інтерв’ю «РБК-Україна», пише Українська правда.

«Випробувальний термін Авакова не закінчений. До його діяльності на сьогодні дуже пильна увага. І я вважаю, що якщо конкретно справа Шеремета розвалиться на очах – це, можливо, буде одним із приводів для того, щоб Арсен Борисович пішов з посади», – сказав Монастирський.

Як відомо, наприкінці серпня 2019 року, коли представили новий уряд, Аваков залишився на посаді міністра. До того припускали, що він може піти на посаду віцепрем’єр-міністра. 

Депутати заявляли, що Аваков залишається під особисту відповідальність президента Володимира Зеленського. Також розповідали, що він буде міністром 6 місяців, поки триватиме «перехідний період» і передасть міністерство наступнику. 

Аваков очолює Міністерство внутрішніх справ із 27 лютого 2014 року, хоча деякі представники громадськості не раз вимагали його звільнення.

Читати також: Кабмін оприлюднив зарплати урядовців. Найвища – в Авакова


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У лютому луцька броварня презентує новий екзотичний напій
Наступна новина П’ять прийомів створення скандинавського стилю в інтер’єрі
Схожі новини