У Торчині з'явився патріотичний мурал

Новий мурал з’явився на стіні будинку культури в селищі Торчин. Над ним працювали луцькі художники Тарас Петрина і Юрій Чайка. Називається робота «З вірою у серці».

Про символи та сенс цього муралу Суспільному розповіла начальниця відділу документообігу та організаційної роботи Торчинської селищної ради Алла Ревуцька.

«Поза із руками в молитві символізує глибоку віру та духовність. Вишита сорочка та вінок з квітів вказують на українські традиції та культурну спадщину. Велике сонце на задньому фоні символізує  життєву силу, надію та оптимізм. Поєднання всіх цих елементів представляє гармонію між людським духом, культурною спадщиною і природою», — сказала посадовиця.

Мурал луцькі художники створили завдяки участі Торчинської громади в програмі «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН — UNICEF Ukraine. Вартість створення настінного розпису – 60 тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У п'яти селах Волині поставили банери зі світлинами Героїв
Наступна новина Скільки платитимуть військовим з 1 вересня