У центрі Луцька відкрився новий ресторан-пекарня «Сулі гулі»

У Луцьку на проспекті Волі, 8а відкрився ресторан-пекарня «Сулі гулі». Поки він працює у тестовому режимі і приймає гостей на терасі.

Раніше на цьому місці працювало кафе «Сніжинка».

Нагадаємо, «Сулі гулі» працював на вулиці Набережній. У грудні минулого року власниця Світлана Арутюнян оголосила про переїзд у центр Луцька. Однак справа затягнулась через карантин.

Як зараз працює заклад

Пекарня та власне ресторан мають окремі входи. В пекарню можна зайти та обрати випічку. А от в приміщенні ресторану ще триває ремонт. Гостей приймають на терасі, де садять максимум двоє-троє людей за один стіл. Замовлення можна зробити заздалегідь телефоном, переглянувши страви на сайті, або ж на місці – зчитавши смартфоном QR-код, який виносить офіціант. Так гості можуть переглянути меню онлайн і не контактувати з паперовим меню. Також працює доставка.

Приміщення ресторану, де буде два зали та дитяча кімната, розраховані на 60 гостей, відкриють вже після карантину.

Поки ресторан і пекарня працюють з 09:00 до 22:00 щодня.

Що можна скуштувати

В меню ресторану «Сулі гулі» залишились страви, знайомі постійним клієнтам цього закладу. Це, зокрема, різні види хачапурі, піци, хінкалі, суп харчо, грузинські м’ясні страви. Наприклад, хачапурі по-аджарськи з горгонзолою тут коштує 129 гривень (450 грам), харчо – 55 гривень, шашлик зі свинини – 64 гривні за 100 грам, лобіо (страва з квасолі) – 44 гривні.

З десертів вже можна скуштувати сінабон – американські булочки з корицею та сирним кремом, слойки, торт Наполеон, штрудель. Але власниця закладу Світлана Арутюнян каже, що лінію десертів планують розширити. Тут подаватимуть тирамісу з полуницею, шоколадний мус, печиво, морозиво власного виробництва.

У пекарні можна придбати випічку з різними видами м’яса, картоплею, капустою, грибами, сиром.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький аніматор під час карантину став пекти хліб
Наступна новина Поліція та волонтери анонсували «криваву» соціальну рекламу
Схожі новини