У Волинському центрі материнства та дитинства завершують оновлення двох відділень

Голова обласної ради Григорій Недопад відвідав обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства, де тривають ремонтні роботи у відділеннях нейрохірургії та дитячої офтальмології. 

Про це повідомляє Волинська обласна рада. 

Гендиректорка закладу, депутатка обласної ради Ірина Горавська запевнила, що оновлення обидвох відділень уже на завершальному етапі. 

«Спільно з благодійниками нам вдалось здійснити власне ремонтні роботи, але ще потребуються кошти для вмеблювання та облаштування. Втім, ми уже працюємо над цим і головне - маємо таку можливість, - переконує вона. - Оскільки тут будуть перебувати дітки, то ми запросимо художників, які ці спокійного тону стіни прикрасять яскравими акцентами - намалюють звірят, казкових героїв, квіти». 

Ірина Горавська також розповіла, що здійснити такі поліпшення їм вдалось коштом закладу, а також завдяки значній фінансовій підтримці благодійного фонду «Таблеточки», що уже понад 10 років допомагає онкохворим дітям в Україні.

«Наш наступний етап роботи- це створення діагностичного відділення. Ця потреба назріла уже давно, але досі не було під це вільних площ. У нас уже і завідувачка цього підрозділу є. Ми рухаємось вперед, не дивлячись на те, що війна, бо життя триває, дітки, на жаль, хворіють, а тому потребують комфортних умов і якісного лікування», - наголосила вона. 

У планах керівництва медичного об’єднання також модернізація за сучасними стандартами приймального відділення для планової госпіталізації. 

Голова Волиньради Григорій Недопад висловив готовність допомогти з пошуком меценатів та благодійників для реалізації цих задумів.

«Вже найближчим часом на Волинь має прибути благодійник, який має намір вкладати кошти в Україні. Я неодмінно ініціюю його візит до вашого закладу, аби він на власні очі побачив масштаби зробленого, оцінив потребу, а головне – переконався, що всі ці зусилля заради належних умов лікування дітей», – зазначив він.

Читайте також: Лікарку з Волині нагородили медаллю ООН

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцького тренера, якого підозрюють в розбещенні спортсменок, взяли під варту
Наступна новина В Україні планують спростити правила вивезення дітей за кордон. Що зміниться
Схожі новини