У волинському виші презентували мистецьку виставку

Щорічно у другу неділю жовтня українські митці святкують своє професійне свято – День художника України. Напередодні художники Луцького національного технічного університу влаштували тематичну виставку. Майстри представили власні художні роботи.

Про це йдеться на сайті вишу.

Долучилася до презентації ректор ЛНТУ Ірина Вахович: «Наш університет технічний, але без такого гарного, потужного, творчого вкраплення він би не міг повноцінно існувати. Насправді кожен із нас у душі має певне відчуття творчості, але ви – мега потужний осередок і ті праці, які ви презентуєте на виставках, перевершують усі сподівання. Я бажаю вам величезного натхнення, подальшого успіху і продовжувати насичувати наше життя та наш університет прекрасним», –  звернулася ректор до художників ЛНТУ.

«Оскільки в нас на кафедрі багато художників та творчих людей, ми вирішили влаштувати таку імпрезу. Тут представлені роботи Зоряни РубанМиколи РубанаРуслана ЧугаяВ’ячеслава Шмельова та Наталя Градиська представила власноруч створені костюми. Хотілося настрою, хотілося відчути трішки свята у цей непростий період і оскільки це початок навчального року, ми хотіли показати студентам майстерність викладачів, чого вони варті і що вони вміють, поділитися прикладом і таким чином розпочати серію нових виставок», – розповідає старший викладач кафедри архітектури та дизайну Зоряна Рубан.


На виставці представлені роботи сучасні, абстрактні, а також класичні: пейзажі, натюрморти тощо, щоби можна було оглянути максимально різні стилі та почерки художників, відчути різний підхід.

Вітаємо спільноту художників ЛНТУ із професійним святом. Нехай нічим не затьмарюється ваше натхнення, а прагнення зробити світ творчим і яскравим завжди стимулює до розвитку, підкорення нових вершин і високих злетів!

Читайте також: У Луцьку відкрили виставку, яка доступна для людей із вадами зору


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завершують реставрацію столітніх «зелених» дверей з Луцька
Наступна новина У Луцьку у квартирі знайшли мертвого чоловіка
Схожі новини