«Ми любимо тварин», - у луцькому «Coffee & Gelato» пояснили ситуацію із «забарикадованою» собакою

У Луцьку під час ремонту сходинок закладу  «забарикадували» собаку. Втім, ситуація сталася випадково, кажуть власники закладу. Собаку часто підгодовували працівники, і під час негоди, вона вирішила заховатися у дірці під сходами, а майстер її не помітив. 

Про це у коментарі «Першому» розповів співвласник луцької мережі кав’ярень «Coffee & Gelato» Віталій.

«Я переглядав це відео і знаю ситуацію. В цей вечір був сильний вітер, дощ, ця собака просто сховалась у дірці в сходах, яка була в нас досить довго. Ми цю собаку підгодовували, в нас біля закладу стоять миски з водою, вони ходять і п’ють її, тому деколи вони могли залазити у цю дірку, як в укриття. Погода була погана, видно тому вона туди й залізла. Собака дуже тиха, не гавкає, не подавала ніяких звуків, тому так і вийшло. Як тільки ми виявили цю проблему –  викликали майстра, приїхала муніципальна поліція, і ми відразу її дістали звідти. Майстер, відповідно, не знав, що там люблять ховатися собаки.

Ми любимо тварин, підгодовуємо, наливаємо воду, вони завжди сплять біля нашого закладу. Це просто прикра ситуація, від якої, на щастя, собака не постраждала. Вже зранку вона приходила до нас, ми її погодували. Все нормально», – розповів Віталій. 

Зазначає, що собака, яка застрягла в сходах, не є вагітною, її простерелізували. 

«Вона просто дуже полюбляє наші бельгійські вафлі!» – додав чоловік.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нардеп Івахів просить Міносвіти відсторонити ректора ЛНТУ від посади
Наступна новина Розповіли, чому на Волині затримка з результатами ПЛР-тестів на коронавірус
Схожі новини