В Іваничах та Локачах зустрілися з рідними безвісти зниклих військових

В Іваничах та Локачах Володимирського району зустрілися з рідними безвісти зниклих військовослужбовців за ініціативи представника Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин у Волинській області Юлії Чайки.

Про це повідомили на сторінці Волинського обласного ТЦК та СП.

На заході також були присутні представники Центру з розшуку осіб зниклих безвісти за особливих обставин при ГУНП у Волинській області, Оперативного командування «Захід», районних ТЦК та СП, відділів ветеранської та соціальної підтримки районної адміністрації та Пенсійного фонду у Волинській області.

Зустріч мала на меті покращити діалог між родичами зниклих військовослужбовців та представниками профільних відомств, які займаються пошуком Героїв та забезпечують соціальну підтримку їхнім родинам. Під час заходу усі присутні мали змогу поставити запитання спікерам та звернутись до них за індивідуальною консультацією. Зокрема, членів родин зниклих безвісти військових цікавило проведення ДНК-експертиз загиблих Героїв, надання статусу та отримання витягу з Єдиного реєстру, інформація про полонених, юридичні труднощі пов'язані з майновими правами, – йдеться в повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хакери ГУР атакували інститути в Росії, де готують окупантів
Наступна новина Бронежилети для ЗСУ: військові отримають полегшену версію