В Луцьку обрали голову міського осередку «Батьківщини»

6 березня відбулося засідання луцького осередку партії «Батьківщина», на якому обрали нового керівника міської організації політичної сили.

Про це кореспонденту «Першого» повідомили в прес-службі «Батьківщини».

На цю святкову та відповідальну подію в палац культури прибуло п’ятдесят вісім  делегатів та близько тридцяти запрошених гостей. Після всіх необхідних формальностей присутні заслухали звіт виконувачки обов’язків голови міської партогранізації Ірини Чебелюк, звіт бюро та контрольно-ревізійної комісії.

З обговоренням діяльності міського осередку виступили голова Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Валерій Бондарук, перший заступник голови Андрій Козюра, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, заступник міського голови Олександр Рачков та член бюро Луцької міської парторганізації Василь Гриб. Так, зокрема було відзначено позитивну динаміку в партійній і кадровій роботах та значні зрушення в агітаційному напрямку.

Не обійшлося й без приємних сюрпризів – чоловіки привітали своїх однопартійниць зі святом весни та подарували жінкам квіти.

Після виступів претендентом на голову міської організації було висунуто Ірину Чебелюк.  Делегати одноголосно підтримали цю кандидатуру, тож Ірина Іванівна позбулася приставки в.о. і приступила до роботи в новій для себе іпостасі.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перший на кухні: Як готувати T-bone стейк з овочами на грилі. ФОТО
Наступна новина Виконком Луцької міськради керується подвійними стандартами, - Михайло Щур
Схожі новини