В Україні з'явилася нова партія. Її очолив Палиця

В Україні утворилася нова політична партія – «За майбутнє». Вона з’явилася на базі однойменної депутатської групи. Партію очолив народний депутат, ексголова Волинської обласної ради Ігор Палиця.

Установчий з’їзд нової політичної сили відбувся 20 травня, повідомляють її на сторінці у фейсбуці.

Виступаючи на з’їзді, Ігор Палиця наголосив: «За майбутнє» об’єднала людей з історіями власного успіху в господарюванні та управлінні. Депутати-мажоритарники, які входять до однойменної групи «За майбутнє» у Верховній Раді, представляють інтереси понад 4,5 млн виборців.

Дату проведення з’їзду, кажуть, вибрали символічно: рік тому Україна отримала нового президента, на якого суспільство покладало великі надії.

«Ми рік чекали змін на краще – на поліпшення життя людей, на покращення бізнес-клімату, на наведення ладу в правоохоронній системі. Але пройшов рік, а змін на краще ми не побачили. Як депутати-мажоритарники ми несемо відповідальність перед своїми виборцями, знаємо їхні проблеми і захищаємо. Тому йтимемо на місцеві вибори й будемо працювати над змінами для всієї країни. Люди повинні знати, що вони – господарі на своїй землі», – наголосив Ігор Палиця.

У партії «За майбутнє» заявляють, що ставлять за мету об’єднання України і українців.

«Ми переконані, що не можна ділити людей на «лівих» і «правих», треба консолідувати суспільство. Партія відкрита до співпраці з представниками різних напрямків і політичних поглядів. У нашій групі – депутати як із різних політичних сил, так і безпартійні. Ми маємо багато законопроєктів, які стосуються подолання глибокої кризи в економіці й промисловості, але ні попередній, ні нинішній уряд не дослухаються до думок професіоналів», – прокоментував співголова депутатської групи «За майбутнє» у Верховній Раді Тарас Батенко.

Нагадаємо, депутатська група «За майбутнє» була створена 29 серпня 2019 року.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Старому ринку проводять демонтаж трьох контейнерів
Наступна новина Коронавірус в Україні. Майже 500 нових випадків зараження
Схожі новини