«Вибачатися за вчинену помилку - правильний вчинок», - Сергій Шараєвський про зізнання Товстенюка

Громадський діяч та відомий режисер із Луцька висловив слова підтримки Олександру Товстенюку після його публічного вибачення за нічний інцидент.

Пост про це чоловік написав сьогодні, 31 липня, на своїй сторінці у Facebook.

 Нагадаємо, цієї ночі правоохоронці затримали Олександра Товстенюка за кермуванням авто у нетверезому вигляді.

Згодом, екс-кандидат у мери Луцька повністю визнав провину та зазначив, що йому соромно за ситуацію, що склалася.

«Можете мене заплювати, звинуватити, розфрендити, але я вважаю, що вибачитися за вчинену помилку чи правопорушення — правильний вчинок. Гірше, коли починають викручуватися, відмазуватися, розхитувати качелі, як деякі теж екс-кандидати в мери або так звані активісти. Крапку Товстенюк поставить, коли заплатить штраф. Але початок правильний.

А тепер трохи про інше. Навмисне запостив новину із сайту, створеного фейковим редактором. Бо вважаю, що в теперішньому політичному протистоянні багато Інтернет-ЗМІ (на жаль) стали гірші, ніж відкритий фейк. Бо такої кількості потоків лайна на вентилятор з усіх сторін один на одного я в Луцьку ніколи не спостерігав.

Політики зараз воюють, а потім помиряться і стануть на одну сторону. Бо їм пофіг, для них головне власні інтереси. А тим, хто рве свої дупи за цих політиків, завтра буде трохи тяжко дивитися один в одному у вічі. Хоча, якщо совість декому дозволяє підлість, обман і зраду зараз, то дозволить і цьомки з колишніми ворогами в майбутньому», – пише в дописі Шараєвський. 

Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новий кліп Сашка Положинського
Наступна новина Незрячі волиняни вперше оздоровились у водах Світязя
Схожі новини