Від цих продуктів краще відмовитись після обіду

Якщо ви вирішили схуднути до літа, то не обов'язково сидіти на жорстких дієтах. Достатньо відмовитись від цих смаколиків у другій половині дня.

Для того, щоб організм нормально функціонував, а самопочуття залишалось хорошим, потрібно знати, які продукти краще не вживати після обіду. Дієтологи радять не гнатись за модними дієтами, а слідкувати за своїм раціоном, – пише Радіо Максимум

Відтак, після 14:00 краще не їсти:

  • Макарони та крупи. У другій половині дня організму важче переробляти та засвоювати страви з них. Краще надати перевагу білковим продуктам.
  • Картопля, квасоля, буряк та кукурудза. Від них складно відмовитись, одна краще дозволити собі такі страви до полудня. До слова, легкі овочі можна їсти у будь-який час.

  • Копченості, солена, маринована та консервована їжа. Занадто велика кількість страв із сіллю тільки затримує воду в організму і не дозволяє нормально функціонувати системі травлення.
  • Шоколад та солодощі. Краще з'їсти кілька горіхів та яблук, якщо настрій хочеться підняти.
  • Груші, банани та виноград. Ці фрукти мають ледь не таку ж калорійність, як і цукерки, тому вони можуть бути частиною полудника або сніданку, але не обіду чи вечері.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підвищення цін на рекламу у Луцьку може не принести місту обіцяних 10 мільйонів, - Рачков. ВІДЕО
Наступна новина «І це 17 березня», – лучани діляться світлинами засніженої весни
Схожі новини