Відкрили меморіальні дошки захисникам з Волині Івану Гливі та Валентину Карпіку

Героям Івану Гливі та Валентину Карпіку із села Підріччя Камінь-Каширської громади відкрили меморіальні дошки.

17 травня 2024 року шкільна родина зібрала на своєму подвір'ї чимало людей, щоб розділити страшне горе втрати двох вірних захисників-односельчан, які віддали життя за мир, спокій і вільне життя України та нашого народу, - йдеться на фейсбук-сторінці Управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради.

Віднині на стіні Підрічанської гімназії-філії розміщені 2 пам'ятні дошки Героям – Івану Івановичу Гливі та Валентину Адамовичу Карпіку.

«Маємо завжди пам'ятати, якою ціною дається нам ця вистраждана Перемога, завжди пам'ятати Героїв, які пішли воювати, щоб їхні діти ніколи не знали, що таке війна», - говорили цього дня на шкільному подвір'ї.

Життя Івана Гливи завчасно обірвалося 29 квітня 2019 року під час проходження військової служби, боронячи рубежі держави в "гарячих точках" України.

Валентин Карпік загинув поблизу населеного пункту Врубівка Сєвєродонецького району Донецької області 29 травня 2022 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському лісі виявили 90 пеньків свіжозрубаних дерев
Наступна новина У госпіталі помер військовий з Волині Сергій Лукашук
Схожі новини