Відомий кардіохірург похвалив ковельських лікарів, які врятували жінку. ВІДЕО

Відомий кардіохірург, директор Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров

У Ковельському МТМО лікарі врятували жінку, яку привезли в лікарню з гострим інфарктом. Операція пройшла під час майстер-класу, який проводив відомий кардіохірург, директор Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров.

«Читали лекції, проводили майстер-клас, оскільки Ковельський центр отримав новий ангіограф. В рамках планових операцій  неочікувано привезли жінку, яку забрали прямо з ринку. Вона була на базарі і пройшло півгодини після того, як стався інфаркт», – розповідає Борис Тодуров.

«Їй дуже пощастило, що вона потрапила в терапевтичне вікно (проміжок часу, протягом якого терапевтичні заходи будуть мати найвищий ефект. – Ред.), її привезла швидка і вже місцеві спеціалісти поставили їй два нових стента», – зазначив кардіохірург.

Кардіохірург відзначив, що життя жінки вдалося врятувати завдяки новому ангіографу, оперативним діям «швидкої» та професійності спеціалістів лікарні.

«Дякую лікарям «швидкої» і спеціалістам Ковельського МТМО за врятоване життя. Чудова робота», – підкреслив Тодуров.

Довідково:

Ангіограф – апарат для проведення високотехнологічних оперативних втручань та досліджень з контрастом під рентгенівським контролем всіх органів і систем організму, а також рентгенохірургічних втручань при наданні невідкладної медичної допомоги пацієнтам з гострими коронарними синдромами, інфарктом міокарду, кардіогенним шоком та іншою життєво загрозливою кардіологічною патологією.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Вірю, що у 35 буду жива», - онкохвора мама двох дітей з Волині
Наступна новина Хто був на церковних «розбірках» у Скобелці
Схожі новини