6 вересня Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик приїде на Волинь - Гунчик

Стало відомо, коли Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик запланував приїхати на Волинь. Про це йшлося сьогодні, 14 серпня, під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик розповів, що мав робочу зустріч у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості. Під час неї йшлося, зокрема, про майбутній візит міністра на Волинь. На переконання Гунчика, попередньо домовилися, що приїзд високопосадовця відбудеться 6 вересня. Наразі ж напрацьовують робочі питання, які обговорюватимуть під час візиту.

Йтиметься, зокрема, про проблемні питання у діяльності ДП «Волиньвугілля» і «Волиньторф». За словами Гунчика, він поінформував Насалика з приводу доцільності об’єднання вугільних підприємств в одну юридичну особу і створення Волинського територіального вугільного управління.

«Щоб не було лебідь рак і щука. Є позиція міністра, вона буде висловлена під час його візиту. Ми послухаємо думки представників трудового колективу, профспілок»,  – висловився голова ОДА.

Він також наголосив на тому, що невдовзі в Україні створять єдину національну вугільну компанію, куди мають увійти 33 крупних вугільних підприємства. Тож важливо до того часу встигнути створити Волинське територіальне вугільне управління.

Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На дорогах України вводять додаткові пости контролю автомобілів
Наступна новина Кому «халявне» пиво?!!
Схожі новини