Військових із Володимира зібрали в одному кабінеті. Про що говорили?

У Володимир-Волинській філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар для військовослужбовців та ветеранів російсько-української війни за участю співзасновника ГО «ВетеранХаб», учасника бойових дій Сергія Невмержицького.

Про це повідомили на сайті Володимирської міськради.

Присутнім надали консультації щодо психологічної та медичної допомоги, а також вичерпні відповіді на земельні та квартирні питання. 

Нагадаємо, що ветеранський простір громадської організації «ВетеранХаб» розпочав роботу у Володимирі 8 квітня цього року. У закладі нині працюють психолог та психотерапевти, які проводять для військових та членів їхніх родин,  як групові, так і індивідуальні зустрічі, також тут можна отримати практичні консультації щодо оформлення різних документів.

Хаб, який знаходиться у будівлі на вулиці Івана Франка, 8, працює з понеділка по п’ятницю. Для отримання консультації психолога необхідно звертатись за попереднім записом.

Місія «ВетеранХабу»  – бути поруч ветеранів і ветеранок протягом всього шляху, доки вони соціалізуються у цивільному житті. Він також служить усім, хто чекає чоловіків з війни або втратив своїх близьких на службі.

Як зазначив Сергій Невмержицький, найбільшою цінністю для організації завжди є довіра ветеранів і ветеранок. Тож будь-яка послуга, дослідження чи рішення обов’язково включає їхню думку,  залучаючи їх та їхніх близьких до активної участі.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк попрощався із захисником України