Депутат Волиньради Віталій Кварцяний звітує про свою депутатську діяльність

Звіт про роботу депутата Волинської обласної ради Кварцяного Віталія Володимировича.

Обраний депутатом Волинської обласної ради VII скликання на виборчому окрузі №58 від Волинської обласної регіональної політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Член політичної партії «УКРОП», член фракції «УКРОП» у Волинській обласній раді. Член постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

За звітний період брав участь у пленарних засіданнях сесії обласної ради, засіданнях постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного та духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Під час виступу на пленарному засіданні дав реальну оцінку стану справ у футбольному господарстві області, звернувши увагу на головні стадіони у районах та містах, їх інфраструктуру та якість футбольних полів, та подав депутатський запит голові Волинської обласної державної адміністрації, голові Волинської обласної ради, начальнику відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської обласної державної адміністрації, начальнику Управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації, головам райдержадміністрацій та районних рад щодо здійснення заходів, спрямованих на розвиток футболу у Волинській області, а саме:

1)    Розробити цільову програму розвитку футболу у Волинській області та забезпечити її виконання.

2)    Передбачити в обласному та місцевих бюджетах кошти на розвиток футболу як виду спорту.

3)    Створити належні умови для розвитку футболу на територіях, з цією метою провести благоустрій та модернізацію діючих об’єктів спортивної інфраструктури, у т.ч. центральних районних стадіонів, облаштувати на них глядацькі трибуни (із встановленням пластикових стільців), роздягальні для спортсменів, туалетні та душові кімнати тощо в таких районах: Володимир-Волинський, Горохівський, Камінь-Каширський, Ковельський, Локачинський, Любешівський, Любомльський, Маневицький, Ратнівський, Рожищенський, Старовижівський, Турійський, Шацький.

4)    Ввести до штатних розписів районних закладів фізичної культури та спорту посаду працівників по догляду за стадіоном (спортивними спорудами, футбольним полем).

5)    Забезпечити проведення районних етапів Всеукраїнських змагань «Шкіряний м’яч». Здійснити аналіз роботи тренерів-викладачів з футболу дитячо-юнацьких спортивних шкіл, посилити контроль за їхньою роботою.

За другий рік каденції ініціював та провів робочі зустрічі з головами районних, міських рад, районних державних адміністрацій, на яких обговорювалися питання участі команд в обласних змаганнях, стану футбольного господарства та шляхи покращення матеріальної бази:

-         в м. Горохів. Результат: розпочалася реконструкція центрального стадіону «Колос» (Горохів), команди Горохівщини беруть участь у всіх змаганнях під егідою Федерації футболу Волині;

-         в смт. Стара Вижівка. Результат: дві дитячі команди розпочали виступати у ДЮФЛ Волині;

-         в м. Любомль. Результат: в чемпіонаті області з футболу розпочала виступи команда «Рубіж» (Любомль) юнацьким та дорослим складами; запланована реконструкція футбольного поля стадіону у м. Любомль;

-         в смт. Іваничі. Результат: проведено реконструкцію футбольного поля і в чемпіонаті області з футболу розпочала виступи команда НФК «Колос» (Іваничі) юнацьким та дорослим складами.

Під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму ініціював та підтримав виділення коштів  на розвиток волинського спорту. Як результат: виділені кошти на розвиток дитячо-юнацького футболу області.

За зверненнями громадян виділяв матеріальну допомогу із депутатського фонду. Долучався до інших колективних звернень про виділення допомоги виборцям із депутатських фондів.

Щодо вирішення інших актуальних проблем жителів Волинської області міста Луцька працюю з депутатами обласної та міської рад фракції «УКРОП».

Беру участь у громадських заходах, ініційованих органами влади та місцевого самоврядування всіх рівнів.

Всі звіти депутатів

Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати Волиньради вимагають припинити свавілля щодо використання лісових ресурсів
Наступна новина Популярне волинське інтернет-видання змінило головного редактора
Схожі новини