Волинська «Громадянська позиція» обрала нового керівника

Очільником обласного осередку партії «Громадянська позиція» на період виборчої кампанії (до президентських виборів) став Олександр Кралюк. Також він очолює обласний штаб кандидата в президенти Анатолія Гриценка.

Таке рішення прийняли під час зборів у четвер, 21 лютого.

Нагадаємо, попередній керівник осередку Сергій Чуріков склав повноваження через свою незгоду із призначенням екс-регіонала Івана Смітюха довіреною особою Гриценка.

Чуріков відвідав збори та подякував обласному осередку партії за спільну роботу. 

«Я абсолютно чесно та відкрито заявив свою позицію та пішов. Це європейська практика. В мене немає каменя за пазухою, як Анатолій Степанович розказує. І я дякую, що більшість людей зрозуміли мою позицію. Сприймайте це із позитивом, бо в  партії є люди, які розуміють, що таке політична відповідальність» - прокоментував свій вихід Чуріков.

Натомість Олександра Кралюка під час засідання не було. Як стало відомо під час засідання, він 21 лютого перебував у Києві.

За результатами голосування 20 делегатів підтримали кандидатуру Кралюка на посаду очільника обласного осередку. Його заступницею стала депутатка Турійської селищної ради Антоніна Гут. Утрималися від голосування 8 делегатів, 1 був проти. 

Також у політраду обласного осередку партії дообрали Олександра Красневича, Михайла Бабенчука та Олександра Кралюка. До цього в раду вже входили Сергій Гетьманчук, Юрій Корецький, Віталій Тарасюк, Світлана Масосюк, Антоніна Гут та Ірина Гундир.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку покажуть унікальне шоу «Спляча красуня»
Наступна новина У Жидичині священик УПЦ МП відсудив собі хату, в яку його поселила громада
Схожі новини