Волинська митниця на 90% готова до зими

Об’єкти інфраструктури Волинської митниці до роботи в осінньо-зимовий період готові на 90%.

Про це інформує прес-служба Волинської митниці ДФС.

Відповідно до наказу Волинської митниці ДФС проведені заходи з підготовки об’єктів інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 років. 

Обстежили будівлі, споруди та конструкції, що підпадають під вплив динамічних навантажень. 

За результатами дефектних актів виготовили проектно-кошторисну документацію на виконання капітальних ремонтів, які завершуються. 

Провели роботи для підтримки у належному технічному стані трансформаторних підстанцій, резервних джерел живлення, закупили дизельне пальне, тверде паливо. Здійснили ремонтно-налагоджувальні роботи на котельнях митниці, каналізаційно-насосних станціях, в системах вуличного освітлення. 

Для підтримання справного стану службового автотранспорту в 2017 році провели поточний ремонт, обслуговування та закупівлю запчастин на автомобілі. Проте невирішеним залишається завдання щодо прибирання снігу, через відсутність відповідної спецтехніки у пунктах пропуску. 

«Нині шукаємо відповідальних підрядників на цей напрямок. Тож об’єкти інфраструктури Волинської митниці до роботи в осінньо-зимовий період готові на 90%», – стверджує начальник митниці Віктор Кривіцький.
 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Труби «Волиньгазу» порівняли з «аркою для молодят»
Наступна новина На Волині зловили чоловіків, які збували фальшиві гроші
Схожі новини