Волинська «Солідарність» відкличе двох депутатів Луцькради

Волинська обласна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» заявила про відкликання за народною ініціативою двох депутатів Луцької міської ради: Євгена Ткачука та Олександра Козлюка.

Про це повідомляє прес-служба політсили.

Згадані обранці громади під час виборів 2015-го року балотувалися за списками партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Як повідомляють у «Солідарності», депутати від багатомандатного виборчого округу з виборів депутатів Луцької міської ради Євген Ткачук та Олександр Козлюк порушили положення Конституції та законодавства України, що затверджено Львівським апеляційним адміністративним судом у постанові від 4 липня 2017 року за справою № 876/7249/17, яка набрала законної сили з моменту проголошення.

Депутати брали участь в ухваленні рішень Луцької міської ради від 15 березня 2017 року № 19/1 «Про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Вусенко Ю. В.» та рішення від 15 березня 2017 року «Про обрання секретаря Луцької міської ради», які визнано нечинними та скасовано в судовому порядку з підстав порушення чинного законодавства.

Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До кінця літа планують завершити каналізування Вересневого
Наступна новина В ЛПЕ - новий очільник
Схожі новини