Волинські лісівники отримали відзнаки від військових

Троє лісівників отримали грамоти від українських військових.

Про це повідомляють на сайті ВОУЛМГ.

«За активну та незламну громадянську позицію, участь у спільних проектах цивільно-військового співробітництва, надану допомогу підрозділам оперативного командування «Північ» та цивільному населенню Луганської області під час проведення Антитерористичної операції, військово-патріотичне виховання молоді», – йдеться в тексті.

Зокрема таку нагороду отримали працівники державних лісогосподарських підприємств Волинського ОУЛМГ Олег Шандалко, Віктор Дубинка та Дмитро Хомченка.

Вручити грамоти прибув майор Вадим Ніколайчук, офіцер із взаємодії національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання учнівської молоді управління оперативного командування «Захід».

«Лісівники – надзвичайно потужна сила. Говорю це від щирого серця. Так само щиро дякую за те, що наша армія ніколи не має відмови від лісівників, коли виникає потреба у деревині для побудови бліндажів, коли необхідне паливо. Завжди є сприяння від лісівників і в розвитку в Україні національно-патріотичного виховання», – зазначив Вадим Ніколайчук та вручив нагороди.

Варто зазначити, що серед лісівників Волині – 63 працівники, які у різні роки цієї війни побували у зоні АТО. Переважна частина з них уже повернулися до роботи в лісі та на виробництві. Є такі, хто досі на передовій.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили центр психологічної допомоги учасникам АТО. ФОТО
Наступна новина Атовець з Волині поїхав на Марафон морської піхоти в США
Схожі новини