Волинські поліцейські доставили допомогу колегам в зону бойових дій

Заступник начальника ГУНП Віталій Ковальчук з іншими працівниками побували на позиціях наших волинських поліцейських з батальйону НПУ «Захід», об’єднаної штурмової бригади НПУ «Лють», а також вибухотехнічної служби. 

Понад два роки всі вони виконують бойові завдання на Донеччині та Харківщині, там же нині розміновують території і наші вибухотехніки. Колеги з ГУНП у Волинській області систематично підтримують бійців. На постійній основі туди доставляється потрібна техніка для нищення окупантів, а також продукти і все необхідне, інформує Сектор комунікації поліції в області. 

Цього разу поліцейським доставили тепловізори, старлінки, зарядні станції, реби, FPV-дрони, автомобіль, а також роботизований комплекс для евакуації поранених. Окрім того, поповнили запаси різних комплектуючих, батарей до дронів, засобів гігієни, медикаментів тощо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку більше не буде зустрічей екіпажів «На щиті»
Наступна новина У Луцьку на військових напали з газовим балончиком