Волинські прикордонники затримали француза, який віз наркотики у Польщу. ФОТО

Чоловік намагався вивезти наркотики з України в Польщу.

Волинські митники у пункті пропуску Устилуг виявили у француза приховані припаси наркотиків.

Під час повного митного огляду автомобіля волинські митники виявили у громадянина Франції припаси наркотичних речовин. Їх чоловік намагався вивезти з України до Польщі, розклавши у різні місця серед особистих речей, повідомляє прес-служба Волинської митниці ДФС.

Зокрема, прихований у багажнику тюбик білого кольору з написом виробника «Канабіс Амстердам» містив речовину білого кольору вагою брутто 9,40 г. У чорному поліетиленовому згортку в одязі була захована порошкоподібна речовина темно-зеленого кольору вагою 4,69 г. Один поліетиленовий пакетик з речовиною білого кольору вагою 9,33 г іноземець намагався непомітно викинути у смітник.

Припаси наркотиків вилучені посадовими особами управління протидії митним правопорушенням Волинської митниці ДФС. Правоохоронцям надіслано повідомлення про діяння, що може містити ознаки злочину за статтею 305 Кримінального Кодексу України.

Читати такожНа волинських кордонах - кілометрові черги


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ківерцівській громаді вибори виграв чинний міський голова Володимир Жгутов
Наступна новина У Луцьку школярі прикрасили тролейбус до новорічних свят. ФОТО
Схожі новини