Які подарунки волинські волонтери підготували військовим на фронті під ялинку. ВІДЕО

У переддень Нового року волинські волонтери мають не менше роботи, ніж у інші місяці, а може навіть і більше.

Журналісти видання «Insider Media» поцікавились, що волонтери готують під ялинку захисникам, які воюють з росіянами, та діткам з деокупованих та прифронтових територій.

Як розповіла співзасновниця волонтерського центру в кавярні «Старе місто» Лариса Новосад, військові перед святами просили допомоги для діте, які залишилися на окупованих територіях. Велику допомогу з Волині відправили для дітейв в Курахівську громаду на Донеччині.

Волонтери кажуть: слава Богу є що передавати. На фронт везуть все – продукти, медикаменти, термобілизну, теплі речі та взуття для військових. Допомагають багато друзі-поляки. 

А в штабі благодійного фонду «Волинь SOS» зібрали мега-пакунки до новорічного столу для цілих підрозділів.

За словами волонтерки Наталки Ариванюк, крім смаколиків, готують для бійців на передову і більш цінні та важливі подарунки –  купили для військрових на передовій 6 дронів, які до Нового року мали приїхати з Польщі. 

Директор цього благодійного фонду Дмитро Василенко днями повернувся з-за кордону з генераторами і партією гуманітарної допомоги для медиків. За його словами, саме таких подарунків нині багато людей чекають на передовій. 

У волонтерському центрі «Ангар» нещодавно закрили величезний збір коштів на закупівлю автомобілів. Перед Новим роком військові просили квадрокоптери, дрони. І волонтери уже розпочали великий новорічний збір. Як розповіла волонтерка Ірина Новосад, потрібно приблизно півтора мільйона гривень. 

Детальніше в сюжеті Елі Коротинської: 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У новорічну ніч на Волині чергуватимуть понад 500 правоохоронців
Схожі новини