Волинських фіскалів недопустили перевірити об’єкти, де реалізують і зберігають підакцизну продукцію

Акти про недопущення до перевірок у магазині м. Устилуг та на оптовий склад м. Луцьку ревізорів управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів та співробітників податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області спрямовано до суду, - інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Рішення про проведення фактичних перевірок одразу на трьох об’єктах, де здійснюють роздрібний продаж та зберігають оптові партії підакцизної продукції, було ухвалено після низки публікацій у ЗМІ щодо фактів продажу вина за цінами, що не відповідають визначеним нормативними документами.

Відтак, фахівці управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів та співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області одночасно вийшли на перевірки на об’єкти, що є предметом пильної уваги громадськості та місцевих ЗМІ.

В одному з магазинів м. Луцька по вул. Грушевського в ході фактичної перевірки не встановлено жодних порушень податкового законодавства, окрім порушення індикативу ціни на один з видів продукції.

Жодної пляшки лікеро-горілчаної продукції з підробленими марками акцизного податку не виявлено. Оскільки рішення про проведення перевірки у цьому торгівельному закладі приймалося максимально швидко, що виключає будь-який витік інформації, то зафіксовані результати достовірні, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

Щодо двох інших об’єктів, то тут без жодних поважних причин чи обґрунтованих аргументів працівники магазину та оптового складу відмовили у проведенні перевірок, незважаючи на наполягання фахівців ДФС.

Оскільки ситуація з відмовою у перевірці оптового складу зберігання підакцизної продукції мала місце наступного дня, відповідно до вимог чинного законодавства фахівці управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області підготували всі необхідні документи з проханням до суду застосувати передбачену у таких випадках процедуру арешту рахунків суб’єкта господарювання, котрий не допустив до проведення фактичної перевірки.

Звертаємо увагу, що обшуки в ході вказаних контрольно-перевірочних заходів не проводилися.

Головне фото – ілюстративне 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На депутатів тиснуть з вимогою вступити в нову «укпропівську» більшість, - Нестерук
Наступна новина Волинський бізнес спрямував до Зведеного бюджету майже вдвічі більше податку на прибуток
Схожі новини