Волинський батько–вихователь 15 дітей отримав "президентський" орден

Батька 15 діток Президент України Петро Порошенко нагородив орденом "За заслуги". Високу відзнаку від Гарната держави батько-вихователь дитячого будинку сімейного типу, що у селі Рованці Боратинської сільської ради, отримав за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту дітей, створення умов для їх всебічного розвитку та високий професіоналізм із нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Так, у 2005-му Петро разом із дружиною Ларисою взяли перших п’ятеро дітей на виховання. Згодом ще стільки ж... На сьогодні у подружжя 15-ро вихованців: Ліна, Елла, Едуард, Мар’яна, Леонід, Анатолій, Наталя, Марія, Юлія, Михайло, Микола, Тетяна, Міша, Василина і Богдан. 

П’ятеро дітей уже торують дорогу у самостійне життя,  двоє - студентів, восьмеро - школярів.  

"З турботами і перемогами наш будинок функціонує 12-ий рік. Стараємося у душі наших дітей засівати зерна добра та любові, не забур’янювати їх, виполювати недоліки і такий процес – безперервний.  Не настільки втомлює робота фізична, як духовна. Бо прекрасно розумієш, що посієш у ранньому віці, то відповідні плоди збиратимеш пізніше", - каже батько великого волинського сімейства. 
Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У рейковому автобусі Ковель-Холм контрабанді та контрабандистам «не буде місця», - Кошарук
Наступна новина ТОП-5 найгарячіших пропозицій нерухомості Луцька*
Схожі новини