Волинського письменника обдурили продавці телефонів

Відомого волинського письменника Йосипа Струцюка обдурили шахраї, які продавали мобільні телефони.

Чоловік у себе в Facebook розповів, що в одній з газет побачив оголошення про продаж телефонів «NOKIA» через пошту, передає Волинь 24.

«Я, погодивши з адміністрацією, вибрав «NOKIA-515» і 18. 10. 2017 отримав посилку, де значилося (це важливо), що відправила її Одежинська Валентина М., а/с 69, м.Одеса, 65069 (також подано т. 099 506-07-34). Модифікація придбаного телефону була хитро заліплена, але коли я пакуночок розкрив, то виявилося, що це телефон не тієї моделі», - написав Струцюк.

Після того, як чоловік звернувся до адміністратора, йому відповіли, що в телефонах немає ніякої різниці. Чоловік сказав, що йому потрібна саме модель 515, однак Струцюку відповіли, що моделі 515 з інтернетом немає. Чоловік нагадав, що просив надсилати саме модель 515, навіть якщо немає інтернету.

Крім того, письменник попросив розмовляти з ним українською мовою, на що йому оператор заявила, щоб він більше не телефонував.

«Виходить так: замовляєш одне, а присилають інше, себто не те (та ще й браковане). Хоча в оголошенні йдеться про можливість обміну або повернення витрат протягом 2-х тижнів – на яву того ніхто робити не збирається. Не хотілося мені про це писати, але вочевидь це почерк шарлатанської фірми, котра, я певен, уже не одного так надурила», - додав він.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині стріла будівельного крана впала і вбила чоловіка
Наступна новина Twitter заборонив російським пропагандистам рекламуватися в мережі
Схожі новини