Волинянам розповіли про особливості ЗНО цього року

Оцінювати знання випускників загальноосвітніх навчальних закладів, які хочуть вступати до вишів, почнуть 22 травня. ЗНО майбутні абітурієнти здаватимуть з 11 предметів, – ідеться у сюжеті Sfera-TV.

За словами Лариси Середяк , випускники зможуть подати документи одночасно до 7 навчальних закладів в електронному форматі. Наразі на Волині підготовлено 44 пункти тестування. Для того, аби пройти на пункт здачі ЗНО, потрібно мати з собою сертифікат, паспорт і запрошення-перепустку. Безпосередньо для написання завдань обов’язково мати при собі дві ручки чорного кольору. 

Окрім того, за словами Лариси Середяк, у кожній аудиторії буде спеціальне місце для особистих речей а на вході учасників обшукуватимуть за допомогою металошукача. Тож пронести різного роду шпаргалки не вдасться. До 15 червня вже будуть результати тестування і якщо когось результат не задовольнить, то протягом 5-ти днів  можна буде подати апеляцію.  Є свої особливості здачі ЗНО і для бажаючих вступити на магістратуру.

Бакалаври, аби мати доступ до здачі ЗНО, повинні мати з собою паспорт, документи про незакінчену вищу освіту, ідентифікаційним код та фотокартки  для документів.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Попит зростає: на Волині може побільшати кас із продажу міжнародних квитків
Наступна новина Помер останній хлопчик із трьох, які постраждали у пожежі на Волині
Схожі новини