Волинянин - срібний призер перегонів на позашляховиках

Волинян став призером у найскладніших перегонах позашляхової техніки «Gorgan Trophy’17».

Змагання відбулися в Українських Карпатах поблизу села Осмолода Івано-Франківської області, – повідомляє «Шацький край»

«Я багато чув і читав про ці змагання, проте реальність перевершила всі мої сподівання. Було нелегко, на мене і партнера скрізь чатувала небезпека, ми шукали вихід із безвихідних ситуацій. Проте зусилля були варті результату», – розповідає волинянин Андрій Печук.

До складу екіпажу квадроциклістів з Волині входило двоє чоловік: Андрій Печук із Шацька та Віталій Хижун із міста Ківерці. 

Учасників жили у таборі серед гір, на березі гірської річки Лімниця. Жили в наметах, їжу готували на вогні, купалися в річці. 

Під час змагань Андрій Печук зі своїм партнером самі обирали стратегію проходження маршруту.

«Часто мій квадроцикл котився за течією по камінню гірської річки, опинявся на боку, перекидався, буксував у лісових нетрях і рухався за декілька десятків сантиметрів від прірви. Першого дня 130-кілометрову відстань ми долали протягом 9 годин, висоту у 800 м брали цілу годину. Те, що я тоді відчував, не передати словами!», – розповів він. 

У результаті екіпаж волинян зайняв друге місце. Шачанин пишається перемогою, бо донедавна він долав на швидкість дистанції лише на рівнинній місцевості. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Світязь у творах письменників і поетів
Наступна новина Гід по стилю від ПортCity: romantic style